Imprimare

Acoperisuri

CASA PERFECTA este importator direct de tabla tip tigla şi tablă trapezoidală pentru pereţi metalici şi acoperişuri BLACHOTRAPEZ produse în Polonia. Materia primă pentru produsele noastre provine de la uzinele Thyssen Krupp Steel Europe AG ( cel mai mare grup siderurgic din Germania ), Arcelor Mittal, US Steel, Tata Steel, VoestAlpine, Hydro, ea fiind o tablă multistratificată cu miez de oţel, acoperită cu zinc.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.tablatiglata.ro

In gama noastra de produse BLACHOTRAPEZ regasim :Simulator acoperisuri Blachotrapez
- Tabla tip ţiglă face parte din categoria învelitorilor folosite cel mai frecvent în clădiri locuibile, de uz public etc. Produsele noastre Diament Eco, Diamant Plus, Joker, Joker Plus, Kingas şi Kingas Eco Plus, care seamănă cu ţiglele clasice, îmbină tradiţia cu modernul. Aceste produse sunt din ce în ce mai des folosite ca învelitori pentru construcţii noi şi pentru renovări. Procesul de producţie automatizat permite tăierea tablei la lungimea dorită. De aceea putem realiza comenzi cele mai atipice limitând cantitatea de rebuturi. Oferim ţigle în mai multe culori cu strat din:

- Poliester standard ( RAL ) cu grosimea vopselei de aproximativ 25 µm;
- Pladur Mat ThyssenKrupp® cu grosimea de 0.54 mm si vopseaua de minim 35 µm;
- Pladur® Relief Ice Crystal cu o structura a suprafetei protejata in UE, care imita aspectul apei inghetate, sistem de acoperire in 3 straturi, grosimea peliculei – minimum 36 de microni;
- Aluminiu. Sunt 2 procedee de obtinere a aluminiului, care pot fi folosite ca baza pentru productia invelitorilor de acoperis. Una din metode este procesul chimic in care se utilizeaza bauxita, rezultatul acestui procedeu fiind obtinerea aluminiului de cea mai buna calitate. Cea de-a doua metoda este folosirea aluminiului din deseuri si, din punct de vedere economic, este cea mai profitabila.

Înalta calitate a acoperirii este asigurată de către sistemele complete ale elementelor de finisaj, ale tablei plane şi ale elementelor de etanşare şi fixare.
Ca o noutate, Colorcoat HPS200®Ultra este un strat metallic Galvalloy testat si folosit numai de catre TATA Steel ( Corus – Anglia ). Acest strat este un amestec 95% zinc si 5% aluminiu si permite o protective deosebita impotriva coroziunii inclusive pe laturile taiate. Grosimea stratului organic in produsul Colorcoat HPS200®Ultra este de 200 µm, fapt care dubleaza durata de viata a culorii si luciului in comparatie cu un strat plastisol.

În acest sistem al acoperişurilor, este important să fie utilizate toate accesoriile pentru a completa imaginea perfectă a acoperişului, iar in multe situaţii, cum ar fi sistemul pluvial, este obligatoriu şi necesar utilizarea lor pentru a proteja investiţia.

-Tiglă metalică cu acoperire de piatră naturala METROTILE, țiglă metalică cu acoperire de agregat și țiglă metalică cu acoperire ceramică și de oțel. Sistemul de suprapunere a țiglelor montate pe șipci și fixate din partea superioară a panoului a fost astfel proiectat și produs, încât să facă față celor mai vitrege condiții meteo.
- Tabla trapezoidală este deosebită datorită simplității sale și formei expresive. Permite realizarea unor construcții eficiente, care adesea depășesc diviziunea tradițională a acoperișului și fațadei. Gama largă de lățimi ale tablei si grosimea de la 0,5 la 1,25 mm, posibilitatea de tăiere pe dimensiuni și gama bogată de culori creează posibilități nelimitate de folosire a acesteia. Un atu important al tablei trapezoidale este rigiditatea acesteia și rezistența definită prin înălțimea profilului. Pentru construcțiile mici și medii recomandăm tabla trapezoidală cu profilul: T8, T14 plus, T18,T18 plus, T35, T35 plus, T50, T55, T55 plus, T60. Tablele T90 și T135 sunt folosite în cazul construcțiilor mari de servicii, și anume al halelor de producție.
-Casetele pentru pereți și acoperișuri reprezintă produse avansate din punct de vedere tehnologic, utilizate pentru acoperirea pereților clădirilor. Ca produs avansat din punct de vedere tehnologic reprezintă acoperirea perfectă pentru suprafețele mari. Acestea sunt utilizate cu precădere drept finisare a halelor industriale, a unităților comerciale, a clădirilor de birouri. Construcțiile acoperite obțin astfel o protecție durabilă și solidă și un aspect modern. Datorită greutății mici și a profilării corespunzătoare, casetele se montează ușor și rapid. Casetele pentru pereți și acoperișuri sunt executate din benzi de oțel zincat cu înveliș organic. Utilizarea de materii prime solide protejează construcția împotriva acțiunii factorilor atmosferici, a focului, a zgomotului. Gama largă de culori asigură ajustarea casetei la tipul și aspectul estetic al construcției. Completarea produsului se face cu tablă trapezoidală tradițională împreună cu un set de accesorii de fixare și etanșare. Avantajul acoperirii pereților cu casete este greutatea mică a elementului și profilarea corespunzătoare ce asigură montajul ușor și rapid, indiferent de mărimea suprafeței acoperite. Casetele pentru pereți sunt utilizate cu succes și pentru renovarea fațadelor clădirilor.
-Panou pentru acoperișuri cu falț vertical RetroPlus, cu aspect tradițional și formă modernă. Recomandat în special pentru renovarea clădirilor protejate și religioase, precum și pentru blocuri nou construite, clădiri moderne de locuințe și clădiri de utilitate publică. Datorită rapidității și simplității montajului, depășește semnificativ tablele cu falț dublu, iar rigiditatea ridicată permite așezarea sa pe șipci fără necesitatea executării cofrajului versanților. Aceste avantaje permit de asemenea utilizarea panoului ca panou pentru pereți ce asigură o finisare originală a fațadelor în sistem vertical și orizontal. Sistemul click de întrepătrundere a panourilor permite îmbinarea rapidă și sigură a panourilor fără necesitatea utilizării de elemente de îmbinare adiționale. Dispunerea orificiilor de montaj de-a lungul falțului face ca șuruburile de fixare să fie acoperite de panoul alăturat. Pentru montajul panoului se folosesc șuruburi de montaj sau autofiletante. Efectul este învelirea acoperișului cu estetică deosebită, fără elemente de întrepătrundere vizibile.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.tablatiglata.ro