Imprimare

Covoare Sintelon

Covoare în decoratiuni interioare
Covorul este singurul “parchet” care, pe lângă funcția sa de  acoperire care adauga caldura spatiului, adesea poate fi elementul decorativ central, un mijloc de completare estetica, cu ajutorul căruia mediul dvs. de viață , stilul dvs. este  înnobilat. In functie de textura, culoarea și designul, covorul pe care il veti alege va crea o atmosferă specială și va armoniza  fiecare cameră.

Fiecare spațiu are scopul său și ar trebui să difere în mod necesar de celelalte; exprimarea prin culori si forma generand un impact pozitiv acestuia. Covoarele  adăuga caldura si culoare la alte pardoseli, indiferent dacă acestea sunt realizate din lemn, piatră sau un alt material. Prin diferite combinații, covoarele creaza noi stari de spirit, ambiante si trairi. Le puteți schimba ori de câte ori doriți, în scopul  creativitatii.

tepisi hollywood u ambijentu

Covorul  este nu numai un parchet de textile, dar, de asemenea, un detaliu de design pe care l-ați adus la viață în momentul în care l-ati plasat în locul cel mai potrivit , pentru a vorbi despre starea  ta interioară , de tendințe și stil, împreună cu mobilierul  ales cu grijă și perdelele in diferite culori si modele.

tepih galaxy cvet

Covoarele sunt disponibile în culori diferite, modele, mărimi și forme, pentru a vă permite să găsiți piesa potrivita pentru casa dvs. Foarte des, covoare sunt inspirate de designul de haine și mobilă, și astfel încât să poată funcționa ca un element de interior ,separat, dar, de asemenea, ca  element participativ la intreg.