Imprimare

Galerii Premium

Catalog Premium galerii sina PVC

"Produsele Clasice" precum galeriile de lemn şi plastic sau şinele pvc pentru perdele, bară perdeluţă şi accesorii dar şi modernele galerii de metal cu diametrul de 16mm, 20mm, si 25mm le veţi găsi în catalogul Premium.

 

În interiorul catalogului nostru de Galerii 28 mm şi şină U metalică veţi descoperi galerii clasice de lemn şi metal în diverse culori, precum şi şinele U aferente acestora.

Galerii 28 mm și Șine U

În acest catalog găsiţi şina pvc pentru perdele în diverse variante. Şina pentru perdele fără accesorii, şina pvc cu toate accesoriile incluse dar şi şina cu mască de diverse culori sunt în cuprinsul catalogului Şină PVC Premium.

Șine PVC PREMIUM

În cuprinsul catalogului 16 mm Pannonia găsiţi galerii de metal cu diametrul de 16 mm, cu o selecţie de 8 modele de capete(terminaţii ale galeriei) în culorile: negru, crom-mat şi auriu antic.

16 mm PANNONIA

În cuprinsul catalogului 16 mm Amerika găsiţi galerii de metal cu diametrul de 16 mm, cu o selecţie de 17 modele de capete(terminaţii ale galeriei) în culorile: crom-mat şi auriu antic.

16 mm AMERIKA

Ataşat catalogului 20 mm CHICAGO&TROJA veţi găsi galeriile de metal CHICAGO&TROJA. Gama CHICAGO oferă o varietate de 6 modele de capete în culoarea alb iar gama TROJA oferă o varietate de 10 modele de capete în culorile crom-mat şi maro.

20 mm CHICAGO & TROJA

In acest Catalog 25 mm AUSTRIA şi 16 mm EUROPA veţi găsi galeriile de 16 mm EUROPA dar şi galeriile de 25 mm AUSTRIA. Gama de 16 mm EUROPA oferă o varietate de 7 modele de capete în oţel inox. Gama de 25 mm Austria oferă o selecţie de 11 modele de capete în culorile crom-mat şi auriu antic.

25mm AUSTRIA & 16mm EUROPA

În catalogul OMEGA veţi găsi galeria flexibila de 25 mm în şase culori diferite. Galeria Omega poate fi îndoită până la 130° şi este potrivită pentru ferestre, intrări şi mai ales arcade.

25 mm OMEGA

În acest catalog găsiţi galerii de plastic cu diametrul de 20 mm şi şine U metalice la un preţ accesibil.

alte galerii

În acest catalog veţi găsi o mare varietate de vergele şi bară perdeluţă.

Vergele și bară perdeluță

În acest catalog întâlniţi o mare varietate de accesorii precum cleme decorative , inele, cârlige pentru inele, cârlige pentru draperie, inele pentru perdeaua de duş, cârlige autoadezive.

Accesorii