Interior

Lemnul este un material fantastic, cu mii de posibilitati. Indiferent ca doriti un finisaj natural si sigur pentru pardoseala din lemn sau un aspect lucios cu rezistenta ridicata la uzura, Bona va poate oferi o solutie. Gama Bona pentru interior include tot ceea ce este necesar pentru podea, de la lacuri la vopsea si uleiuri. Impreuna cu programul Bona Pas cu pas, totul este extrem de usor pentru rezultate frumoase.

  • Filtru
lac-extra-mat-pentru-parchet-si-mobila
Categorie: Interior
Producator: Bona
Lacul Bona extra mat pentru parchet este un tratament unic nou pentru podea care protejează şi păstrează naturaleţea podelelor dvs. din lemn. Alte tratamente, indiferent cât de naturale, modifică în mod semnificativ textura şi înfăţişarea originale. Lacul Bona extra mat pentru parchet nu o face. Acesta păstrează pur şi simplu lemnul natural.
Lacul Bona extra mat pentru parchet are o formulă care asigură un grad mai înalt de rugozitate a suprafeţei, reducând riscul de accidente în urma alunecării şi făcându-l varianta ideală pentru scări, bucătării, camerele copiilor şi alte locuri unde este utilă rezistenţă mai ridicată la frecare. 
lac-semi-mat-pentru-parchet-si-mobila
Categorie: Interior
Producator: Bona

Lacul Bona pentru parchet şi mobilă este special formulat pentru rezistenţă la uzură şi uşurinţă în aplicare, conferind un rezultat final excepţional şi profesionist. Acesta utilizează tehnologia de polimerizare încrucişată pentru a obţine o peliculă durabilă care va proteja şi va păstra frumuseţea podelii dumneavoastră mulţi ani de acum înainte. Conţinând uleiuri vegetale, care sunt o sursă regenerabilă, Lacul Bona pentru parchet şi mobilă reprezintă o alegere sustenabilă pentru viitor.

grund-pentru-parchet
Categorie: Interior
Producator: Bona

Grundul Bona pentru parchet este conceput special pentru pregătirea rapidă şi uşoară a suprafeţelor din lemn înainte de acoperirea cu Lacul Bona pentru parchet sau cu Vopseaua Bona pentru parchet. Având o aderenţă foarte bună la lemn, acesta îmbogăţeşte aspectul fibrei printr-o caldă colorare şi îmbunătăţeşte rezistenţa la uzură. Poate fi utilizat pe toate tipurile de lemn natural disponibile în mod obişnuit. Grundul Bona pentru parchet este un grund 100% poliuretanic.

vopsea-pentru-parchet
Categorie: Interior
Producator: Bona

Vopseaua Bona pentru parchet este o vopsea durabilă pe bază de poliuretan cu proprietăţi excelente de acoperire, concepută special pentru parchet. Vopseaua are o fluiditate excepţională, ceea ce oferă un rezultat final fin şi profesionist. Disponibilă în trei culori: alb, gri şi negru.  

ulei-pentru-parchet
Categorie: Interior
Producator: Bona
Bona Ulei parchet este un ulei cu conţinut ridicat de corp solid destinat tratării suprafeţelor interioare din lemn. Acesta îmbunătăţeşte fibra lemnului natural, protejându-l împotriva murdăriei şi a umezelii şi poate fi utilizat pentru majoritatea tipurilor de lemn atât pe mobilă, cât şi pe podele.
AVERTISMENT: Uleiul Bona pentru parchet conţine uleiuri uscate. Risc de autoaprindere. Cârpele şi materialele fibroase similare utilizate trebuie puse în apă sau în recipiente metalice sigilate.