Imprimare

Bambus Mahon

Clasa de calitate: A - Cea mai inalta
Dimensiuni: 910 x 112 x 14 mm
Umiditate: 10(+-2)%

Masa specifica: 1150 Kg/m3 sau 14,98 Kg/m2
Duritate Brinell: 14.3
Duritate Janka: 2820
Finisare: 7 straturi de lac poliuretanic netoxic (5 straturi de lac tratat UV si 2 straturi finale protectoare anti zgariere).
Tip finisaj: satinat
Ambalaj: livrat in cutii de 16 bucati (1,63 mp/cutie)( 22,8 Kg/ cutie)
Recomandari: Sistemul Click de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul. Este un sistem nou pentru parchetul masiv. Culoarea mahon da incaperii noblete si in combinatie cu alte elemente de design poate fi alegerea perfecta pentru interiorul dumneavoastra.RECOMANDAT si pentru trafic intens. NERECOMANDAT pentru incalzirea in pardoseala. In schimb toate modelele de parchet de bambus orizontal sunt compatibile pentru acest tip de incalzire. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Parchet bambus mahon de la Class Bambus are un aspect foarte nobil. Culoarea in sine se potriveste in interioarelele elegante. Acest tip de parchet este din bambus densificat, foarte rezistent in timp prin faptul ca e foarte dur. Fibra lemnului ramane usor vizibila prin finisajul wenge ceea ce ii amplifica senzatia de natural. Parchetul mahon este recomandat sa se monteze in incaperi mai spatioase avand in vedere culoarea mai inchisa. Trebuie avut in vedere si faptul ca pe o culoare inchisa eventualele particule de murdarie sunt mai usor vizibile

Parchetul densificat mahon vine cu sistem de prindere click ceea ce face montajul foarte facil si economic. Parchetul densificat cu sistem click nu creaza un efect neplacut atunci cand se calca pe el (nu creaza efect de trambulina si nu se aude) datorita grosimii de 14 mm, a greutatii sale, si a grosimii de 14 mm si a sistemului de prindere superior care este foarte ferm. Sub parchet se poate utiliza o folie de spuma sau placi de polistiren extrudat. La parchetul cu click nu mai sunt necesare alte material pentru montaj costisitoare cum ar fi adezivii sau amorsa iar manopera este mai usoara.

Pentru parchetul densificat mahon este disponibila si plinta din acelasi material si aceeasi culoare. Plinta se prinde cu dibluri in perete care se pot masca cu capacele apropiate la culoare sau se poate prinde cu silicon.