Imprimare

Bambus Wenge

Clasa de calitate: A - Cea mai inalta
Dimensiuni: 960 x 96 x 15 mm
Umiditate: 8(+-2)%
Masa specifica: 650 Kg/m3 sau 10,39 Kg/m2
Duritate Brinell: 4,7
Duritate Janka: 1180
Finisare: 7 straturi de lac poliuretanic netoxic (5 straturi de lac tratat UV si 2 straturi finale protectoare anti zgariere).
Tip finisaj: bait satinat
Ambalaj: livrat in cutii de 24 bucati (2,212 mp/cutie)(23Kg/ cutie)
Recomandari: Pentru un interior modern, impreuna cu un decor al incaperii in acelasi ton, parchetul wenge este solutia potrivita. Culoarea wenge va solicita folosirea prin contrast a unor tonuri mai deschise pentru alte elemente de decor. Este o culoare nobila si atragatoare dar un pic mai pretentioasa.

Class Bambus ofera parchet bambus wenge care are structura de bambus densificat, lucru care ii confera o rezistenta foarte crescuta la trafic. Bambusul densificat este foarte rezistent avand duritatea foarte mare. Parchetul wenge se potriveste cu un interior modern. Se pot folosi de pilda elemente de mobilier in contrast cu parchetul wenge, sau se poate face o asortare foarte buna tot pe culoare inchisa de mobilier. Fibra lemnului ramane usor vizibila prin finisajul wenge ceea ce ii amplifica senzatia de natural. Parchetul wenge este recomandat sa se monteze in incaperi mai spatioase. Trebuie avut in vedere si faptul ca pe o culoare inchisa eventualele particule de murdarie sunt mai usor vizibile

Parchetul densificat wenge vine cu sistem de prindere click ceea ce face montajul foarte facil si economic. Parchetul densificat cu sistem click nu creaza un efect neplacut atunci cand se calca pe el (nu se aude si nu se creaza efect de trambulina) datorita greutatii sale, a grosimii de 14 mm si a sistemului de prindere superior care este foarte ferm. Sub parchet se poate utiliza o folie de spuma sau placi de polistiren extrudat. La parchetul cu click nu mai sunt necesare alte material pentru montaj costisitoare cum ar fi adezivii sau amorsa iar manopera este mai putin laborioasa.

Pentru acest tip de parchet este disponibila plinta din acelasi material si aceeasi culoare. Plinta se prinde cu dibluri in perete care se pot masca cu capacele wenge sau apropiate la culoare sau se poate prinde cu silicon.