Imprimare

Pardoseli Casa Perfecta

CASA PERFECTA vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse pentru interiorul casei, cum ar fi :

1. Parchet laminat Tarkett , fabricat in Germania , sistem de imbinare T-Lock , compatibil cu incalzirea in pardoseala , diverse decoruri si structuri , material folosit HDF, grosime 7 si 8 mm .
2. Parchet laminat Tarkett –Aqua Style : se monteaza in bai si bucatarii , rezistenta inalta la umezeala , system de imbinare T-Lock , compatibil cu incalzirea in pardoseala , diverse decoruri si structure , material folosit HDF .
3. Parchet Tarkett triplustratificat din lemn cu o grosime de 14 mm :

  • -colectia Salsa , pe suport de rasinoase , placi lacuite cu lac natural pe baza de apa , placi periate si uleiate cu ulei natural ,diverse decoruri pe furnir natural;
  • -colectia de lux Tango , pe suport de rasinoase,placi lacuite cu lac natural pe baza de apa,placi periate si uleiate cu ulei natural,aplicat in sapte straturi,diverse decoruri pe furnir natural. Toate placile din gama Tango sunt prevazute cu maxi bevel si mini bevel ( sanfren ) pe latura lunga. Decorurile de stejar si frasin sunt compatibile cu incalzirea in pardoseala.
  • -colectia de lux Tango Art , pe suport de rasinoase ,placi periate si uleiate cu ulei natural ,diverse decoruri pe furnir natural. Toate placile din gama Tango Art sunt prevazute cu maxi bevel ( sanfren conic ) si hand bevel ( sanfren conic finisat manual ) pe latura lunga,iar textura placilor este evidentiata prin vopsire si periere Ambele decoruri sunt compatibile cu incalzirea prin pardoseala .
  • -colectia de lux Flamenco , pe support de rasinoase,placi vopsite si lacuite cu ulei natural pe baza de apa , diverse decoruri pe furnir natural.

4. Parchet laminat Egger ,fabricat in Germania cu grosimi de 8 mm, 10,5 si 11 mm.
Parchetul laminat Egger este prezentat in doua colectii Floor Line si Emotion avand o gama variata de decoruri si structuri , de o calitate superioara , atat pe trafic rezidential cat si comercial . Aceste colectii se remarca prin aspectul natural oferit decorurilor si prin suprafetele potrivite pentru acestea .
Toate modelele din aceste doua colectii sunt compatibile cu incalzirea prin pardoseala iar montajul placilor se efectueaza doar flotant , fara lipirea lor de stratul suport ( sapa ) .Materialul folosit la fabricarea parchetului laminat Egger este MDF .
5. Parchet Karelia triplustratificat din lemn cu grosime de 14 mm ,fabricat in Finlanda ,pe suport de pin nordic,placi vopsite si lacuite cu lac natural pe baza de apa , placi uleiate cu ulei natural, colectiile :

  • -Impresio ( decor de furnir natural pe suport de pin finlandez, placi uleiate si periate ,esenta de lemn folosita la fabricarea acestei colectii este stejarul , compatibil cu incalzirea in pardoseala ),
  • -Idyllic Spirit ( decor de furnir natural placi vopsite in culori vii , uleiate si lacuite , prevazute cu sanfren pe latura lunga . Esenta folosita la fabricarea acestei colectii este frasinul , compatibil cu incalzirea in pardoseala ),
  • -Urban Soul ( placi periate si baituite , finisate cu ulei mat . Esenta folosita la fabricarea acestei colectii este stejarul nobil , compatibil cu incalzirea in pardoseala ),
  • -Saima ( decor de furnir natural,pe support de conifer nordice ,unica pentru design-ul sau si formatul modular al placilor ,parchetul Saima se poate monta si vertical. Esenta folosita la fabricarea acestui parchet este mesteacanul baituit , compatibil cu incalzirea in pardoseala. Saima este unica colectie de parchet din lemn stratificat creata pentru design).