Imprimare

Colectia Idyllic Spirit

Inspirata din frumusetea naturii si de cele mai fericite momente din viata, colectia de parchet triplu stratificat din frasin Idyllic Spirit este plina de culoare si vivacitate.

Gama de culori si finisaje reprezinta un start fascinant pentru creatie , un mediu inconjurator relaxant unde lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie .

Colectia in sine reprezinta o combinatie intre ceva nou, ceva vechi, armonios alaturate.

Culorile pastelate induc prospetimea naturii primavara, in viata de zi cu zi.

Idyllic Spirit este o colectie de dusumele din lemn de frasin select, finisate cu lacuri pastelate.

Daca doriti un parchet din lemn colorat in nuante de roz, albastru si verde, va puteti gasi solutia apeland la produsele din aceasta colectie.

Caracteristici si benificii

Parchet stratificat Karelia Idyllic
· Dimensiuni:
· 3 streep 470x70x11mm
· plank 1450x130x11mm
· Recomandat pentru incalzirea in pardoseala
· Periat si baituit
· Finisat cu ulei mat
· 4mm lemn nobil din Stejar
· Valoare duritate Brinell 2,9 - 3,7
· Cantitatea unui pachet 3,41 mp
Parchetul este finisat si gata pentru montaj
· Imbinarile dintre lamele sunt perfecte si durabile
· Usor de reparat, placile de parchet pot fi inlocuite cu usurinta
· Se poate reconditiona/slefui de 3 – 4 ori
· Intretinere usoara

Montarea parchetului Karelia

Este uşor să montaţi parchet

Montajul cu ajutorul sistemului ProfiLOC nu necesită nici un fel de aptitudini speciale sau cunostinţe tehnice. Asiguraţi-va că aveţi la îndemână uneltele necesare şi ţineţi cont de următoarele condiţii în timpul montajului: temperatura parchetului trebuie să fie aceeaşi cu cea a mediului unde va fi montat, nivelul umidiăţii nu trebuie să fie foarte mare, dar nici foarte mic. Parchetul poate fi flotant sau poate fi lipit pe stratul suport.

Deoarece lipirea este o operaţiune relativ complexă vă sfătuim să vă adresaţi unui profesionişti pentru a o efectua.

Cu toate acestea sistemul ProfiLOC cu lamba şi uluc este uşor de instalat, cele două elemente întrepătrunzându-se pentru a forma o suprafaţă unitară. Montajul se poate realiza astfel uşor şi în timp foarte scurt. Parchetul este gata de utilizare imediat ce a fost montat, nu necesiă tratamente ulterioare deoarece suprafaţa a fost finisată deja în fabrică.

Controlul strict al calităţii produselor vă garantează că dimensiunea elementelor de îmbinare este corectă şi toate plăcile sunt compatibile. Instrucţiuni de montaj mult mai detaliate puteţi găsi în pachetele ce conţin plăcile de parchet. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de montaj înainte de începerea operaţiei.

La instalarea parchetului peste un sistem de încălzire prin pardoseală pregătirea stratului suport trebuie să înceapă cu două săptămâni înainte de montajul parchetului.