Imprimare

Colectia Impresio

Parchet lux KARELIA gama IMPRESIO - creati spatii elegante si pline de confort
Luxul se traduce prin design exclusivist, de cea mai buna calitate, obiecte din materiale scumpe... O atmosfera care degaja eleganta si te binedispune.
IMPRESIO include 8 nuante de parchet lux cu design special, manufactura si tehnica superiora, toate aplicate pe lamele foarte late din esenta de lemn dur (stejar).

Parchet de lux gama IMPRESIO - creativitatea nu are limite

Pentru a crea unicitatea pe care o doresc clientii nostri, inventivitatea noastra nu are limite. Parchetul de lux IMPRESIO este in tendinte, pretios si de neegalat. Un loc de joaca pentru entuziasmul celor mai speciale lucruri.
Cand vine vorba de parchet de lux, orice este posibil, nu conteaza daca este vorba de culoare, luciu, tratament manual sau o cobinatie fantezista cu finisaje aurii, argintii, uleiat sau antichizat.
Prin intermediul diferitelor tratamente ale suprafeţei, parchetul de lux KARELIA scoate la lumina nuanţe extraordinare, modele şi atmosfere de la traditional la inovator. Acum aveţi posibilitatea să creaţi spaţii noi şi deosebite pline de vivacitate, de la suprafeţe lucioase, până la contraste puternice.

Caracteristici si benificii

Parchet dublu stratificat Stejar Colectia Impressio - plank
· Dimensiuni:
· plank 14x182x2000mm
· Recomandat pentru incalzirea in pardoseala
· Periat si baituit
· Finisat cu ulei mat
· 4mm lemn nobil din Stejar
· Valoare duritate Brinell 2,9 - 3,7
· Cantitatea unui pachet 2,91 mp

Parchetul este finisat si gata pentru montaj
· Imbinarile dintre lamele sunt perfecte si durabile
· Usor de reparat, placile de parchet pot fi inlocuite cu usurinta
· Se poate reconditiona/slefui de 3 – 4 ori
· Intretinere usoara

Montarea parchetului Karelia

Este uşor să montaţi parchet

Montajul cu ajutorul sistemului ProfiLOC nu necesită nici un fel de aptitudini speciale sau cunostinţe tehnice. Asiguraţi-va că aveţi la îndemână uneltele necesare şi ţineţi cont de următoarele condiţii în timpul montajului: temperatura parchetului trebuie să fie aceeaşi cu cea a mediului unde va fi montat, nivelul umidiăţii nu trebuie să fie foarte mare, dar nici foarte mic. Parchetul poate fi flotant sau poate fi lipit pe stratul suport.

Deoarece lipirea este o operaţiune relativ complexă vă sfătuim să vă adresaţi unui profesionişti pentru a o efectua.

Cu toate acestea sistemul ProfiLOC cu lamba şi uluc este uşor de instalat, cele două elemente întrepătrunzându-se pentru a forma o suprafaţă unitară. Montajul se poate realiza astfel uşor şi în timp foarte scurt. Parchetul este gata de utilizare imediat ce a fost montat, nu necesiă tratamente ulterioare deoarece suprafaţa a fost finisată deja în fabrică.

Controlul strict al calităţii produselor vă garantează că dimensiunea elementelor de îmbinare este corectă şi toate plăcile sunt compatibile. Instrucţiuni de montaj mult mai detaliate puteţi găsi în pachetele ce conţin plăcile de parchet. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de montaj înainte de începerea operaţiei.

La instalarea parchetului peste un sistem de încălzire prin pardoseală pregătirea stratului suport trebuie să înceapă cu două săptămâni înainte de montajul parchetului.