Imprimare

Pardoseli Tarkett

CASA PERFECTA vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse pentru interiorul casei, cum ar fi :

1. Parchet laminat Tarkett , fabricat in Germania , sistem de imbinare T-Lock , compatibil cu incalzirea in pardoseala , diverse decoruri si structuri , material folosit HDF, grosime 7 si 8 mm .
2. Parchet laminat Tarkett –Aqua Style : se monteaza in bai si bucatarii , rezistenta inalta la umezeala , system de imbinare T-Lock , compatibil cu incalzirea in pardoseala , diverse decoruri si structure , material folosit HDF .
3. Parchet Tarkett triplustratificat din lemn cu o grosime de 14 mm :

  • -colectia Salsa , pe suport de rasinoase , placi lacuite cu lac natural pe baza de apa , placi periate si uleiate cu ulei natural ,diverse decoruri pe furnir natural;
  • -colectia de lux Tango , pe suport de rasinoase,placi lacuite cu lac natural pe baza de apa,placi periate si uleiate cu ulei natural,aplicat in sapte straturi,diverse decoruri pe furnir natural. Toate placile din gama Tango sunt prevazute cu maxi bevel si mini bevel ( sanfren ) pe latura lunga. Decorurile de stejar si frasin sunt compatibile cu incalzirea in pardoseala.
  • -colectia de lux Tango Art , pe suport de rasinoase ,placi periate si uleiate cu ulei natural ,diverse decoruri pe furnir natural. Toate placile din gama Tango Art sunt prevazute cu maxi bevel ( sanfren conic ) si hand bevel ( sanfren conic finisat manual ) pe latura lunga,iar textura placilor este evidentiata prin vopsire si periere Ambele decoruri sunt compatibile cu incalzirea prin pardoseala .
  • -colectia de lux Flamenco , pe support de rasinoase,placi vopsite si lacuite cu ulei natural pe baza de apa , diverse decoruri pe furnir natural.

Mocheta ,fabricata de Tarkett in Serbia , este cea mai buna alternativa pentru casa sau proiecte comerciale ,  pentru birouri si hoteluri, pentru spatiu  residential sau trafic intens , pentru copii in diferite nuante de culori si modele. Mocheta are rol de izolare fonica si termica si este usor de intretinut si curatat. Se prezinta intr-o gama variata de culori si modele , de la fir tuns la fir buclat sau fir lung.