Imprimare

LAMINAT STRECH OUT 832

Laminatul Strech Out 832 este exact ceea ce doriţi de la o suprafaţă pardosită în cele mai circulate părţi din locuinţa dvs. Rezistenţa sa extrem de mare la crestături şi uzură vă va asigura o pardoseală valoroasă timp de ani. Graţie modelelor speciale ale laminatului Stretch Out 832, trecerile de la o placă la alta nu se observă şi astfel veţi avea o pardoseală de lemn continuă în întreaga încăpere. Mulţumită acestui efect de placă neîntreruptă, încăperea dvs. va arăta mai mare. Laminatul Stretch Out 832 are acest efect de placă neîntreruptă în ambele direcţii, atât pe lăţime cât şi pe lungime. Modelele clasice de lemn sunt extrem de practice deoarece ascund efectele trecerii timpului şi ale utilizării intense. În acest mod, laminatul asigură un aspect confortabil, călduros şi bine întreţinut al pardoselii, chiar şi în cele mai circulate zone din locuinţa dvs., precum coridoarele, camerele de zi şi alte spaţii. Întreţinerea acestor încăperi nu a fost niciodată mai uşoară ca acum, mulţumită colecţiei laminate Stretch Out 832.

Caracteristici si benificii

Caracteristicile laminatului Strech Out 832:
Efect de placă neîntreruptă;
O soluţie simplă pentru spaţiul de locuit;
Un model clasic ce face viaţa mai uşoară;
Ideal pentru cele mai circulate zone din locuinţa dvs;
Laminate rezistente la abraziuni şi uzură;
Montare şi instalare facilă.

Montarea parchetului TARKET

Montarea parchetului laminat

Montarea parchetului laminat este extrem de facilă. Totuşi, presupune câteva acţiuni preliminare:
• Înainte de montare, trebuie să fie aclimatizat la temperatura camerei în care urmează să fie montat. Laminatul împachetat trebuie să fie ţinut în camera respectivă cel puţin 48 de ore înainte de montare.
• Stabilirea direcţiei de montare. Se recomandă plasarea plăcilor de laminat pe lungimea camerei, înspre principala sursă de lumină.
• Stratul de bază pe care este montat parchetul laminat trebuie să fie uscat, nivelat, tare, compact şi curat.
• Umiditatea stratului de bază trebuie să fie mai mică de 2%.
• Este posibilă montarea acestuia peste un sistem de încălzire sub pardoseală cu condiţia ca elementul de încălzire să fie instalat în beton sau alt strat de bază.
• Temperatura suprafeţei laminate nu trebuie să depăşească 28°C.
• Mulţumită sistemului său de asamblare, potrivirea este foarte uşoară. O puteţi face cu un singur deget. Conectaţi placa pe lungime cu o altă placă. Potrivirea este perfectă dacă auziţi un ‘clic’.