Imprimare

LAMINAT SUBLIME STYLE 832

Laminatul din colecţia Sublime Style 832 va conferi o notă tradiţională locuinţei dvs. Este pardoseala ideală pentru toţi cei care iubesc extravaganţa. Plăcile înguste ale laminatului Sublima Style 832  vor imprima o notă de lux spaţiului de locuit. Stilul de lemn prelucrat manual ce caracterizează această pardoseală va adăuga valoare locuinţei dvs. Culorile sale calde vor imprima o notă de intimitate fiecărui interior făcându-l plăcut şi unic. Laminatele din această colecţie sunt extrem de durabile şi reprezintă prin urmare soluţia ideală pentru încăperile utilizate cel mai frecvent. Simţiţi magia trecutului.

Caracteristici si benificii

Caracteristicile laminatului Sublime Style 832:
Modele lemn natural;
Plăci laminat înguste şi sofisticate;
Foarte rezistent;
Întreţinere facilă;
Ideal pentru încăperile cu cel mai mare trafic din locuinţa dvs.

Montarea parchetului TARKET

Montarea parchetului laminat

Montarea parchetului laminat este extrem de facilă. Totuşi, presupune câteva acţiuni preliminare:
• Înainte de montare, trebuie să fie aclimatizat la temperatura camerei în care urmează să fie montat. Laminatul împachetat trebuie să fie ţinut în camera respectivă cel puţin 48 de ore înainte de montare.
• Stabilirea direcţiei de montare. Se recomandă plasarea plăcilor de laminat pe lungimea camerei, înspre principala sursă de lumină.
• Stratul de bază pe care este montat parchetul laminat trebuie să fie uscat, nivelat, tare, compact şi curat.
• Umiditatea stratului de bază trebuie să fie mai mică de 2%.
• Este posibilă montarea acestuia peste un sistem de încălzire sub pardoseală cu condiţia ca elementul de încălzire să fie instalat în beton sau alt strat de bază.
• Temperatura suprafeţei laminate nu trebuie să depăşească 28°C.
• Mulţumită sistemului său de asamblare, potrivirea este foarte uşoară. O puteţi face cu un singur deget. Conectaţi placa pe lungime cu o altă placă. Potrivirea este perfectă dacă auziţi un ‘clic’.