Imprimare

LAMINATUL AQUASTYLE 832

Aquastyle este un sistem de pardoseli revoluţionar, impermeabil, exclusiv al firmei Tarkett, ideal pentru orice încăpere expusă la scurgeri de apă. Cu întreţinerea sa uşoară şi aspectul său plăcut, este alegerea ideală pentru bucătării sau băi. Capacitatea sa de a împiedica intrarea apei este garantată de tratamentul unic pentru îmbinări "Tehnologia de Rezistenţă la Umezeală! (MRTech).
Aquastyle este soluţia globală pentru o zonă complet sigilată cu o gamă completă de accesorii dedicate: strat inferior, profil de etanşare şi plintă impermeabilă.
Aquastyle oferă o combinaţie de laminat de înaltă calitate, siguranţă (categorie anti-alunecare R10), rezistenţă întărită la impacturi şi abraziune şi rezistenţă la pete şi la arsuri provocate de ţigări.
În plus, design-urile acestor pardoseli dau un aspect impresionant de lemn sau de piatră. Ca toate pardoselile noastre din laminat, Aquastyle este făcut cu 84% materiale naturale sau reînnoibile.

Caracteristici si benificii

Soluţie exclusivă globală Tarkett pentru pardoseli laminate în încăperi umede.
Dimensiunea nouă a scândurilor: 331x855 mm; dimensiunea clasică a scândurilor: 194x1292mm.
Grosimea: 8mm – Clasa 32.
Suprafaţa anti-alunecare garantată R10.
Design-uri de piatră noi; design-uri de lemn.
Întreţinere uşoară.
Rezistenţă întărită la impact.
Material prietenos pentru mediu.
Gama completă de accesorii dedicate

Montarea parchetului TARKET

Montarea parchetului laminat

Montarea parchetului laminat este extrem de facilă. Totuşi, presupune câteva acţiuni preliminare:
• Înainte de montare, trebuie să fie aclimatizat la temperatura camerei în care urmează să fie montat. Laminatul împachetat trebuie să fie ţinut în camera respectivă cel puţin 48 de ore înainte de montare.
• Stabilirea direcţiei de montare. Se recomandă plasarea plăcilor de laminat pe lungimea camerei, înspre principala sursă de lumină.
• Stratul de bază pe care este montat parchetul laminat trebuie să fie uscat, nivelat, tare, compact şi curat.
• Umiditatea stratului de bază trebuie să fie mai mică de 2%.
• Este posibilă montarea acestuia peste un sistem de încălzire sub pardoseală cu condiţia ca elementul de încălzire să fie instalat în beton sau alt strat de bază.
• Temperatura suprafeţei laminate nu trebuie să depăşească 28°C.
• Mulţumită sistemului său de asamblare, potrivirea este foarte uşoară. O puteţi face cu un singur deget. Conectaţi placa pe lungime cu o altă placă. Potrivirea este perfectă dacă auziţi un ‘clic’.