Imprimare

LAMINATUL TORNADO 832

Laminatul din colecţia Tornado reprezintă o soluţie de pardoseală ideală pentru persoanele care preferă modele clasice de pardoseală. Această colecţie, prin simplul său design, va imprima o notă ‘retro’ interiorului locuinţei dvs. şi vă va permite un confort perfect când vă deplasaţi prin încăperi. Graţie modelelor sale, se va potrivi cu uşurinţă în orice cameră şi este în special potrivită pentru a fi montată în dormitoare. Soluţiile laminate Tornado vă vor permite să vă bucuraţi de confortul termic şi acustic asigurat de această colecţie la fiecare pas pe care îl faceţi. Păşiţi într-o oază de linişte şi intimitate.

Caracteristici si benificii

Caracteristicile colecţiei de laminatul Tornado:
Modele de lemn clasice
Pardoseală călduroasă şi confortabilă
Parchet integrat acustic pentru pardoseli silenţioase
Montare şi întreţinere facilă
Ideală pentru dormitoare

Montarea parchetului TARKET

Montarea parchetului laminat

Montarea parchetului laminat este extrem de facilă. Totuşi, presupune câteva acţiuni preliminare:
• Înainte de montare, trebuie să fie aclimatizat la temperatura camerei în care urmează să fie montat. Laminatul împachetat trebuie să fie ţinut în camera respectivă cel puţin 48 de ore înainte de montare.
• Stabilirea direcţiei de montare. Se recomandă plasarea plăcilor de laminat pe lungimea camerei, înspre principala sursă de lumină.
• Stratul de bază pe care este montat parchetul laminat trebuie să fie uscat, nivelat, tare, compact şi curat.
• Umiditatea stratului de bază trebuie să fie mai mică de 2%.
• Este posibilă montarea acestuia peste un sistem de încălzire sub pardoseală cu condiţia ca elementul de încălzire să fie instalat în beton sau alt strat de bază.
• Temperatura suprafeţei laminate nu trebuie să depăşească 28°C.
• Mulţumită sistemului său de asamblare, potrivirea este foarte uşoară. O puteţi face cu un singur deget. Conectaţi placa pe lungime cu o altă placă. Potrivirea este perfectă dacă auziţi un ‘clic’.