Imprimare

LAMINATUL WOODSTOCK 832

Bucurați-vă de frumusețea de stejar clasic cu Woodstock 832. Într-o gama larga, care include nuanțe de gri modă, precum și mai tradițional bej și miere, există o podea de stejar pentru toate gusturile de la contemporan la confortabil și confortabil. Într-un finisaj neted sau texturat, suprafata relief și margini rotunjite a crea un look ultra-realiste pentru o podea care nu numai că arată ca lemnul, dar poate simti, de asemenea, ca prea. Woodstock 832 ofera de asemenea toate avantajele practice ale unei suprafețe moderne dur, durabil, care va rezista la uzura generală, ruperi și zgârieturi. Marks sunt ușor de îndepărtat de pe suprafața rezistent la pete și aspirarea regulată va menține podeaua în căutarea la fel de bine ca noi. Cu un finisaj de lungă durată de înaltă calitate, acest etaj încredere greu este ideal pentru cele mai aglomerate părți ale casei.

Caracteristici si benificii

Frumusețea clasic de stejar
Practic: rezistent la pete și ușor de curățat
Durabil: uzura, Dent și rezistent la zgârieturi
Finisaj: efect netedă sau în relief cereale lemn, teșite
Accesorii: gamă completă de potrivire
Dimensiuni: scânduri 194x1292mm
Grosime: 8mm
Clasificarea tehnică: Clasa 32

Montarea parchetului TARKET

Montarea parchetului laminat

Montarea parchetului laminat este extrem de facilă. Totuşi, presupune câteva acţiuni preliminare:
• Înainte de montare, trebuie să fie aclimatizat la temperatura camerei în care urmează să fie montat. Laminatul împachetat trebuie să fie ţinut în camera respectivă cel puţin 48 de ore înainte de montare.
• Stabilirea direcţiei de montare. Se recomandă plasarea plăcilor de laminat pe lungimea camerei, înspre principala sursă de lumină.
• Stratul de bază pe care este montat parchetul laminat trebuie să fie uscat, nivelat, tare, compact şi curat.
• Umiditatea stratului de bază trebuie să fie mai mică de 2%.
• Este posibilă montarea acestuia peste un sistem de încălzire sub pardoseală cu condiţia ca elementul de încălzire să fie instalat în beton sau alt strat de bază.
• Temperatura suprafeţei laminate nu trebuie să depăşească 28°C.
• Mulţumită sistemului său de asamblare, potrivirea este foarte uşoară. O puteţi face cu un singur deget. Conectaţi placa pe lungime cu o altă placă. Potrivirea este perfectă dacă auziţi un ‘clic’.