Imprimare

Parchet stratificat

 CE ANUME ESTE PARCHETUL STRATIFICAT?Există două tipuri de parchet – parchet clasic sau de tip vechi şi parchet stratificat, iar principala diferenţă dintre acestea ţine de construcţie. Parchetul stratificat constă din două sau trei straturi lipite laolaltă la un unghi de 90 de grade. Stratul superior al parchetului stratificat este confecţionat din lemn de esenţă tare, iar celelalte straturi de sub stratul superior sunt de asemenea confecţionate, în proporţie de 100%, din lemn (brad, pin sau molid, precum şi un furnir de suport din aceleaşi specii de lemn).
Parchetul stratificat Tarkett constă din următoarele straturi:
Protecţie frontală parchet – vernis lucios sau mat
Stratul superior al parchetului din lemn de esenţă tare
Stratul intermediar realizat astfel încât să confere stabilitate plăcii de parchet
Stratul de echilibrare şi suport – care stabilizează placa conferindu-i stabilitatea dimensională necesară
Parchetul stratificat este lăcuit în fabrică şi gata să fie montat imediat după cumpărare.

AVANTAJELE PARCHETULUI TARKETT:Parchetul stratificat Tarkett este sigur, stabil şi durabil.
Caracteristicile parchetului Tarkett sunt următoarele:
Parchetul Tarkett este livrat sub formă de plăci gata de montat!
Parchetul Tarkett este montat fără a fi lipit, prin potrivirea plăcilor cu ajutorul unui sistem TM de închidere T de ultimă generaţie, ce asigură nişte îmbinări sigure, rezistente şi aproape invizibile.
Parchetele Tarkett sunt confecţionate din lemn de cea mai bună calitate
Tarkett are peste 100 de ani de experienţă în fabricarea parchetului. Începând din anul 1886, producerea de pardoseli este activitatea noastră exclusivă.
Gama de parchet Tarkett include peste 80 de modele confecţionate din 10 specii de lemn tradiţionale şi exotice diferite, de pe toate continenteleMONTAREA PARCHETULUI TARKETT:Parchetul Tarkett este livrat sub formă de plăci gata de montat! Parchetul Tarkett este montat fără a fi lipit, prin potrivirea plăcilor cu ajutorul unui sistem TM de închidere T de ultimă generaţie, ce asigură nişte îmbinări sigure, rezistente şi aproape invizibile.Montarea parchetului este posibilă numai pe sub-pardoseli stabile, fără praf, incizii, crăpături sau alte defecte. Parchetul poate fi montat şi unde încălzirea se face sub pardoseală. Instalaţia de încălzire de sub pardoseală trebuie să fie plasată în siguranţă, fără suprafeţe reci, iar temperatura la suprafaţa parchetului nu trebuie să depăşească 27°C. Specii de lemn precum fagul şi arţarul nu sunt recomandate dacă încălzirea se face sub pardoseală, deoarece sunt extreme de sensibile la temperatura instabilă.Vă recomandăm să puneţi bucăţi de pâslă ca protecţie sub picioarele mobilei (scaune, mese, fotolii, etc.) în vederea evitării zgârieturilor şi deteriorării inutile a parchetului. De asemenea, nu împingeţi niciodată piesele de mobilier grele sau alte obiecte grele pe parchet – acest lucru deteriorează fără excepţie suprafaţa parchetului. În vederea evitării unor astfel de incidente, utilizaţi dischetele de protecţie!
ÎNTREŢINEREA PARCHETULUI TARKETT:Parchetele Tarkett reprezintă fără îndoială soluţia optimă pentru întreţinerea facilă. Curăţarea regulată a parchetului va face ca acesta să reziste mai mult şi să arate perfect. Puteţi folosi acum produse de curăţare Tarkett, ce sunt sigure pentru familia dvs. şi mediul înconjurător şi vă permit să aveţi un parchet frumos, care va dura timp de decenii. Parchetul nu suportă prea multă apă – întreţinerea parchetului presupune ştergerea acestuia cu o cârpă umedă, însă nu udă. Orice stropire serioasă cu apă a parchetului poate duce la deformarea permanentă şi deteriorarea acestuia!


prod overall tango artColecţia Tango Art vă asigură designuri unice ce evocă emoţiile din călătoriile în oraşe frumoase din toată lumea. Utilizând inspiraţia din natură, am creat designuri artistice şi extinse în cadrul colecţiei Tango Art.

prod overall tangoColecția Tango vă aduce cele mai bune plăci individuale din lemn din natură, concepute și prelucrate special pentru dvs. Detaliile cu gust ale marginilor și textura bogată vă vor ghida către deliciile fanteziei, descoperind un nou sens al stilului.

prod overall flamencoColecția artistică Flamenco combină lemnul cu ultimele evoluții în materie de imagine, textură și finisaj pentru a redefini un sens al artei naturale și pentru a crea cele mai autentice pardoseli din lemn.

prod overall salsaSalsa, cea mai diversificată colecție de pardoseli din lemn, aduce puterea naturii în spațiul în care locuiți și lucrați. Specii de lemn din întreaga lume, 30 de decoraţiuni și diferite efecte de suprafață sunt concepute atent pentru a redescoperi farmecele emoțiilor și micile secrete ale vieții.

prod overall sambaSamba, puntea între tradiție și modernitate cu cele mai întâlnite specii de lemn și game de decoraţiuni, nu lasă loc de surprize. Este o soluție simplă pentru fiecare gust. Decorațiuni splendide din lemn arată varietatea liniilor naturale, o combină cu durabilitate și oferă interioare atrăgătoare.