Imprimare

Colectia Salsa

Salsa, cea mai variată colecţie a noastră de parchet, aduce puterea naturii la Dvs. acasă şi în spaţiul Dvs. de lucru, creând inspiraţie pentru momente plăcute, care vor rămâne în amintire. Specii de lemn din toată lume, 30 de design-uri şi efecte de suprafaţă diferite, au fost create cu atenţie ca să dezvăluie constant farmecul emoţiilor şi micile secrete ale vieţii. Colecţia Tarkett Salsa constă în pardoseli multistratificate din lemn, cu o grosime de 14 mm, concepute ca să ofere duritate maximă şi o înfăţişare perfectă. Folosim numai cele mai bune specii de lemn pentru partea superioară a pardoselilor şi lemn 100% natural la straturile interioare pentru a asigura frumuseţea şi durabilitatea, care caracterizează produsele noastre. Stratul de finisare Tarkett Proteco are cea mai ridicată rezistenţă la micro-deteriorări de pe piaţă. În plus, petele pot fi uşor îndepărtate. Profesioniştii din domeniul construcţiilor recomandă aceste pardoseli pentru înfăţişarea perfectă fără spaţii goale între plăci şi cu sistemul de îmbinare "T-lock". Parchetul multistratificat din lemn Tarkett conţine de cinci ori mai puţin lemn decât pardoselile din lemn masiv.

Caracteristici si benificii

Amplă gamă de culori şi tipuri de lemn.
Practice şi precise: sistemul de îmbinare "T-lock" fără spaţii libere între plăci.
Strat de finisare Proteco: cel mai puternic strat de protecţie de pe piaţă.
Stabilitatea: Construcţia cu trei straturi face ca oricare pardosea Tarkett să fie mult mai rezistentă decât o bucată de lemn masiv.
Dimensiunile plăcilor: 2272mm x 192mm
Grosimea: 14mm
Strat superior: 3.6mm din lemn adevărat. Raşchetarea este posibilă de 4 – 5 ori.
Înfăţişare: cu trei lamele, cu suprafaţă mat sau lucioasă.
Încălzirea pardoselii: Potrivită pentru toate design-urile Salsa, cu excepţia fagului.

Montarea parchetului TARKET

T-locÎmbinarea pardoselilor fără adeziv

Nu poate fi mai simplu!

Soluţia inteligentă de la Tarkett înlesneşte instalarea noilor pardoseli din lemn, fără nevoie de adeziv. Sistemul "T-Lock" permite îmbinarea atentă şi uniformă a parchetului, fără borduri.
Instalarea uşoară

Dalele, profilurile şi inelele din lemn pot fi lipite, fixate cu bolţuri sau doar îmbinate.

Un potenţial de design unic

Colecţiile de dale din lemn în trei profiluri diferite, care se potrivesc cu culoarea şi design-ul parchetului, vor da o înfăţişare deosebită spaţiilor Dvs.

Unele cabluri vor dispărea
Versiunile înaintate a produselor însoţitoare Tarkett vă vor permite să mascaţi cablurile, instalându-le în spatele dalelor de parchet. Dalele din lemn cu sistemul de montare Clipstar sunt disponibile într-un mare număr de tipuri de lemn. Acest sistem este foarte simplu pentru utilizatori: Dalele se montează uşor pe suporturile care sunt fixate pe zid. În acest fel, ele pot fi date jos ca să puteţi vopsi din nou zidurile sau să puneţi covoare. După aceste lucrări puteţi monta dalele înapoi.
Se potrivesc cu toate felurile de parchet
Dalele şi profilurile din lemn Tarkett sunt disponibile în multe culori şi stiluri, potrivindu-se cu fiecare din parchetele noastre.
Finisaj perfect
Profilurile noastre vă vor ajuta să legaţi suprafeţele de sub parchet, precum şi să îmbinaţi parchetul cu vreo altă formă de pardoseli, făcând o trecere potrivită între diferite pardoseli cu înălţimi diferite. În acest fel veţi putea instala parchet în fiecare încăpere din casa Dvs., chiar pe scări.