Imprimare

Colectia Flamenco

Am îmbogăţit tradiţia noastră de inovaţie în fiecare segment al producţiei noastre cu încă o inovaţie. La cunoştinţele noastre tehnologice şi la experienţa noastră în domeniul producerii de pardoseli am adăugat talentul marilor pictor, creând în acest fel un parchet care inspiră viaţa noastră zilnică, aşa cum face o operă de artă. Colecţia cu inspiraţie artistică Flamenco combină lemnul şi ultimele progrese în prelucrarea texturii parchetului, permiţându-ne să vă oferim cel mai original parchet. Culoarea roşie, albastra închisă, neagră sau albă cu pori aurii, patina argintie sau nuanţele bogate de aur vechi... toate acestea reprezintă îmbinarea perfectă de culoare şi natură.

Caracteristici si benificii

Un parchet impresionant prin originalitatea sa!
Practic: Montare uşoară cu sistemul de îmbinare "T-Lock".
Strat de protecţie: Stratul de finisare Proteco are cea mai înaltă rezistenţă de pe piaţă.
Stabilitatea: Construcţia încrucişată cu trei straturi a plăcilor de parchet îi conferă parchetului Tarkett stabilitate şi putere.
Dimensiunile plăcilor: 2272 mm x 192mm
Grosimea: 14 mm
Grosimea stratului superior: 3.6 mm
Încălzirea pardoselii: potrivită.

Montarea parchetului TARKET

T-locÎmbinarea pardoselilor fără adeziv

Nu poate fi mai simplu!

Soluţia inteligentă de la Tarkett înlesneşte instalarea noilor pardoseli din lemn, fără nevoie de adeziv. Sistemul "T-Lock" permite îmbinarea atentă şi uniformă a parchetului, fără borduri.
Instalarea uşoară

Dalele, profilurile şi inelele din lemn pot fi lipite, fixate cu bolţuri sau doar îmbinate.

Un potenţial de design unic

Colecţiile de dale din lemn în trei profiluri diferite, care se potrivesc cu culoarea şi design-ul parchetului, vor da o înfăţişare deosebită spaţiilor Dvs.

Unele cabluri vor dispărea
Versiunile înaintate a produselor însoţitoare Tarkett vă vor permite să mascaţi cablurile, instalându-le în spatele dalelor de parchet. Dalele din lemn cu sistemul de montare Clipstar sunt disponibile într-un mare număr de tipuri de lemn. Acest sistem este foarte simplu pentru utilizatori: Dalele se montează uşor pe suporturile care sunt fixate pe zid. În acest fel, ele pot fi date jos ca să puteţi vopsi din nou zidurile sau să puneţi covoare. După aceste lucrări puteţi monta dalele înapoi.
Se potrivesc cu toate felurile de parchet
Dalele şi profilurile din lemn Tarkett sunt disponibile în multe culori şi stiluri, potrivindu-se cu fiecare din parchetele noastre.
Finisaj perfect
Profilurile noastre vă vor ajuta să legaţi suprafeţele de sub parchet, precum şi să îmbinaţi parchetul cu vreo altă formă de pardoseli, făcând o trecere potrivită între diferite pardoseli cu înălţimi diferite. În acest fel veţi putea instala parchet în fiecare încăpere din casa Dvs., chiar pe scări.