Imprimare

Colecţia Tango Art

Colecţia de parchet Tango Art conferă frumuseţe oricărei locuinţe, imprimându-i o notă de căldură şi naturaleţe. Stratul superior al parchetului Tango Art este confecţionat dintr-o bucată de lemn ce pune în evidenţă personalitatea şi caracterul speciilor de lemn alese. Diferenţele de textură ale lemnului sunt subliniate prin vopsire şi periere, astfel încât să se asigure un aspect luxos al parchetului. Combinaţiile coloristice interesante, muchiile finisate manual, efectele metalice şi lucioase ale colecţiei de parchet Tango Art vor satisface cele mai diverse gusturi. Pe lângă eleganţa lor deosebită, speciile de lemn premium din această colecţie de parchet luxoasă sunt extrem de tari şi durabile, pentru perioade lungi de utilizare. Parchetul Tarkett are o structură stabilă şi un sistem de închidere rezistent, cu unul dintre cele mai durabile vernis de pe piaţă. Drept rezultat, parchetul Tarkett este caracterizat de o calitate superioară şi performanţe pe măsură.

Caracteristici si benificii

Caracteristicile parchetului Tango Art:
Suprafaţa parchetului Tango Art constă dintr-o singură bucată de lemn
Suprafaţa parchetului Tango Art este scoasă în evidenţă prin vopsite şi periere
Parchet stratificat
Specii de lemn de cea mai bună calitate, din întreaga lume
100% ecologic
Pardoseală durabilă;
Pardoseală naturală;
montare facilă şi rapidă;
Uşor de întreţinut;
Poate fi montat sub sisteme de încălzire de pardoseală.

Nuante

 

Montarea parchetului TARKET

Parchetul Tarkett este livrat sub formă de plăci gata de montat! Parchetul Tarkett este montat fără a fi lipit, prin potrivirea plăcilor cu ajutorul unui sistem TM de închidere T de ultimă generaţie, ce asigură nişte îmbinări sigure, rezistente şi aproape invizibile.
Montarea parchetului este posibilă numai pe sub-pardoseli stabile, fără praf, incizii, crăpături sau alte defecte. Parchetul poate fi montat şi unde încălzirea se face sub pardoseală. Instalaţia de încălzire de sub pardoseală trebuie să fie plasată în siguranţă, fără suprafeţe reci, iar temperatura la suprafaţa parchetului nu trebuie să depăşească 27°C. Specii de lemn precum fagul şi arţarul nu sunt recomandate dacă încălzirea se face sub pardoseală, deoarece sunt extreme de sensibile la temperatura instabilă.
Vă recomandăm să puneţi bucăţi de pâslă ca protecţie sub picioarele mobilei (scaune, mese, fotolii, etc.) în vederea evitării zgârieturilor şi deteriorării inutile a parchetului. De asemenea, nu împingeţi niciodată piesele de mobilier grele sau alte obiecte grele pe parchet – acest lucru deteriorează fără excepţie suprafaţa parchetului. În vederea evitării unor astfel de incidente, utilizaţi dischetele de protecţie!