Imprimare

Colectia Tango

Şaisprezece design-uri fiabile ale colecţiei noastre Tango aduc frumuseţe şi farmec în casa Dvs. Colecţia de parchet Tango conţine cele mai calitative elemente din lemn care pot fi găsite în natură; iar Tarkett a avut grijă ca ele să fie transformate într-un produs calitativ şi durabil, cu care veţi fi mulţumit ani în şir. Speciile tradiţionale şi exotice de lemn, textura bogată şi coloritul lemnului, cu caneluri mai mici sau mai mari la marginile plăcilor de parchet, exprimă un stil deosebit, cu care spaţiile Dvs. vor arată mai ample şi cu adevărat unice. Sunteţi pregătiţi pentru Tango?

Caracteristici si benificii

Tango este o colecţie la care suprafaţa este făcută dintr-o singură bucată de lemn.
Ampla gamă de culori şi tipuri de lemn.
Grosimea: 14mm, inclusiv un strat de protecţie cu o grosime de 3.6mm.
Stabilitate excepţională.
Înfăţişare desăvârşită: suprafaţa mată sau lucioasă.
Montare uşoare: sistem de îmbinare "T-lock".
Întreţinerea: uşoară. Pardoseala poate fi raşchetată de 4 – 5 ori.
Lac Proteco cu rezistenţă ridicată.

Nuante

 

Montarea parchetului TARKET

T-locÎmbinarea pardoselilor fără adeziv

Nu poate fi mai simplu!

Soluţia inteligentă de la Tarkett înlesneşte instalarea noilor pardoseli din lemn, fără nevoie de adeziv. Sistemul "T-Lock" permite îmbinarea atentă şi uniformă a parchetului, fără borduri.
Instalarea uşoară

Dalele, profilurile şi inelele din lemn pot fi lipite, fixate cu bolţuri sau doar îmbinate.

Un potenţial de design unic

Colecţiile de dale din lemn în trei profiluri diferite, care se potrivesc cu culoarea şi design-ul parchetului, vor da o înfăţişare deosebită spaţiilor Dvs.

Unele cabluri vor dispărea
Versiunile înaintate a produselor însoţitoare Tarkett vă vor permite să mascaţi cablurile, instalându-le în spatele dalelor de parchet. Dalele din lemn cu sistemul de montare Clipstar sunt disponibile într-un mare număr de tipuri de lemn. Acest sistem este foarte simplu pentru utilizatori: Dalele se montează uşor pe suporturile care sunt fixate pe zid. În acest fel, ele pot fi date jos ca să puteţi vopsi din nou zidurile sau să puneţi covoare. După aceste lucrări puteţi monta dalele înapoi.
Se potrivesc cu toate felurile de parchet
Dalele şi profilurile din lemn Tarkett sunt disponibile în multe culori şi stiluri, potrivindu-se cu fiecare din parchetele noastre.
Finisaj perfect
Profilurile noastre vă vor ajuta să legaţi suprafeţele de sub parchet, precum şi să îmbinaţi parchetul cu vreo altă formă de pardoseli, făcând o trecere potrivită între diferite pardoseli cu înălţimi diferite. În acest fel veţi putea instala parchet în fiecare încăpere din casa Dvs., chiar pe scări.