Imprimare

Pentru suprafete sportive

SOLUTII DE PAVIMENT SPORTIVE PENTRU SPORTURI PROFESIONALE

Spre deosebire de sporturile profesionale, unde accentul major se pune pe rezultate superioare, soluţiile de paviment sportiv pentru sălile de gimnastică ale şcolii ar trebui să sprijine copii să crească şi să se dezvolte adecvat. Soluţiile de paviment sportiv în şcoli ar trebui să reprezinte suport pentru atleţii tineri aflaţi în dezvoltare şi suport excelent pentru articulaţii, descreşterea gradului de frecare, creşterea confortului jocului şi a siguranţei jucătorului. Ar trebui, de asemenea, să fie economice şi uşor de întreţinut.
Când se face referire la soluţiile Tarkett de pavimente sportive pentru sălile şcolare de gimnastică, cea mai bună soluţie este parchetul sportiv, vinilul sportiv sau soluţia combinată de paviment sportiv.

sportski podovi za skolske sale2

PARCHET SPORTIV PENTRU SPORTURILE MULTIPLE

În cazul în care aveţi nevoie de parchet sportiv clasic pentru sporturi multiple, care este economic, de calitate superioară, cu un nivel superior de absorbţie a şocurilor create în timpul jocului şi cu un ricoşeu excelent al mingii, Tarkett sugerează parchetul sportiv. Parchetul sportiv reprezintă o soluţie excelentă pentru sporturi precum baschetul, voleiul, handbalul sau dansurile.

VINILUL SPORTIV PENTRU SĂLILE ŞCOLARE DE GIMNASTICĂ

Vinilul sportiv Omnisports reprezintă o soluţie excelentă când aveţi nevoie de pardoseală economică, extrem de facil de montat. O suprafaţă mai maleabilă garantează confortul şi siguranţa sporite ale copiilor în caz de căderi pe podea. Vinilul sportiv destinat sălilor de sport este disponibil într-o gamă variată de culori şi permite numeroase soluţii de proiectare adaptate vârstei utilizatorilor. În plus, vinilul sportiv reprezintă un tip de pardoseală care poate fi montat fără aplicarea de adeziv pe substratul existent şi, în acest mod, se poate facil demonta, în cazul în care aveţi nevoie de o soluţie temporară. Vinilul sportiv Tarkett Omnisports este disponibil în cinci categorii de grosimi diferite, pentru a satisface cererile/necesităţile diferitelor activităţi sportive. În plus, datorită materialului spumos special din care este fabricat, vinilul sportiv asigură o excelentă reducere a zgomotului şi absorbţie a şocului.

SOLUŢII COMBINATE DE PAVIMENTE SPORTIVE PENTRU SĂLILE ŞCOLARE DE GIMNASTICĂ

Soluţia combinată de paviment sportiv pentru săli sportive constă într-un substrat lemnos şi un strat superior de vinil sau linoleum. O suprafaţă mai maleabilă de vinil sau linoleum este ideală pentru copii şi adolescenţi, datorită confortului său şi a siguranţei sporite. Pe de altă parte, un substrat lemnos imprimă soluţiei de paviment sportiv o bună absorbţie a şocului şi un bun ricoşeu al mingii, ceea ce este important pentru un joc de calitate al atleţilor aflaţi în dezvoltare.
Soluţia combinată de paviment sportiv asigură ceea ce este cel mai bun din două lumi, confortul vinilului sportiv şi al linoleumului şi condiţii excelente de joc, asigurate de parchetul sportiv. În plus, datorită protecţiei speciale a suprafeţei, soluţiile combinate de paviment sportiv sunt extrem de durabile şi facil de întreţinut.

SOLUTII DE PAVIMENT SPORTIV PENTRU SALILE SCOLARE DE GIMNASTICA

Cerinţele sporturilor de vârf se află în creştere constantă, nu numai cele specifice atleţilor, când se face referire la calitatea înaltă a jocului şi la rezultatele constant îmbunătăţite, dar şi când se face referire la calitatea echipamentelor sportive şi a soluţiilor de paviment sportiv. Pentru a obţine rezultate de vârf, este necesar, mai mult decât orice, să existe spaţiu adecvat pentru desfăşurarea jocului, precum şi soluţii de paviment sportiv adecvate, indiferent dacă sportul în cauză este baschetul, voleiul, handbalul, dansurile sau tenisul de masă.

Vă întrebaţi cum să alegeţi corect soluţia de paviment sportiv?

Mai mult decât orice, trebuie să ştiţi pentru ce sporturi va fi utilizată sala dumneavoastră! Aveţi nevoie de o soluţie de paviment sportiv pentru baschet sau volei sau o soluţie de paviment sportiv pentru multiple sporturi? Planificaţi/intenţionaţi să organizaţi concerte şi jocuri în aceeaşi sală şi nu doriţi să deterioraţi noul paviment sportiv? Dacă aţi văzut vreodată un meci de baschet, volei sau handbal, ştiţi că parchetul sportiv este alegerea perfectă pentru sporturile practicate în cadrul sălilor de sport. Acest fapt se datorează faptului că numai parchetul sportiv oferă ricoşeul perfect al mingii şi un nivel superior de absorbţie a şocului, ceea ce protejează articulaţiile jucătorilor împotriva accidentărilor/rănirilor, în timp ce suprafaţa sa previne alunecarea prematură şi incontrolabilă a jucătorilor pe suprafaţă, aceasta permiţând, totodată, driblajele prin alunecare controlată, la forţe extrem de ridicate, pe care jucătorii le execută în timpul jocului.

soluti de pavimente sportive pentru sporturi profesionale

PARCHET SPORTIV PENTRU BASCHET

Dacă aveţi nevoie de un paviment sportiv pentru baschet, parchetul sportiv Proflex M este alegerea corectă pentru dumneavoastră. Acest parchet sportiv are construcţia care permite un ricoşeu al mingii deosebit/neîntrecut/fără egal şi este ideal pentru sesiuni de antrenament lungi datorită absorbţiei deosebit de ridicată a şocului, ceea ce protejează jucătorii de răniri/accidentări. Tarkett Proflex M a fost certificat/validat de către numeroase organizaţii sportive internaţionale ca fiind o soluţie de calitate superioară de paviment sportiv pentru baschet.
PARCHET SPORTIV PENTRU SĂLI AFLATE ÎN PROCES DE RENOVARE
Dacă planificaţi/intenţionaţi să renovaţi sălile de sport şi deja aveţi un paviment sportiv învechit şi planificaţi/intenţionaţi să îl utilizaţi pentru baschet, volei, handbal sau dansuri, vă sugerăm să achiziţionaţi parchetul sportiv Multiflex M. Pe lângă un nivel superior de absorbţie a şocului, bun ricoşeu al mingii, parchetul sportiv Multiflex M este, datorită grosimii reduse, adecvat pentru montarea peste pardoseala existentă în sălile de sport aflate în curs de renovare.

PARCHETUL SPORTIV PENTRU MULTIPLE SPORTURI

În cazul în care aveţi nevoie de un parchet sportiv clasic pentru sporturi multiple, care să fie economic, de calitate superioară, cu un nivel superior de absorbţie a şocului, un bun ricoşeu al mingii şi facil de montat, Tarkett vă sugerează parchetul sportiv Reflex M.

PARCHETUL SPORTIV PENTRU ACTIVITĂŢI SPORTIVE ŞI NESPORTIVE

Datorită creşterii continue a cererilor de reducere a costului, sălile sportive sunt închiriate pentru desfăşurarea a numeroase activităţi sportive şi nesportive, ceea ce implică necesitatea unei soluţii practice, astfel încât parchetul sportiv să nu fie deteriorat. Parchetul sportiv Sportable reprezintă o alegere deosebită. Pe deasupra caracteristicilor sale deosebite, precum ricoşeul superior al mingii, buna absorbţie a şocului şi o suprafaţă nealunecoasă, Sportable a fost fabricat astfel încât să fie facil dezasamblat pentru obţinerea unei săli gata pentru concert. În numai două ore, se poate din nou obţine un paviment sportiv pentru volei, baschet sau dansuri.
VINIL SPORTIV PENTRU TENIS DE MASĂ
În cazul în care deţineţi o sală de tenis de masă, vinilul sportiv reprezintă alegerea corectă pentru dumneavoastră. Este economic, acustic, cu o gamă variată de culori, bună absorbţie a şocului şi facil de montat şi de întreţinut.

SUPRAFETE SPORTIVE PENTRU SPORTURI RECREATIVE

Săli de gimnastică, centre de fitness şi alte unităţi sportive multi-scop sunt aglomerate zilnic cu persoane de toate vârstele, care-şi petrec timpul liber făcând sporturi recreaţionale. Pe lângă a avea echipament adecvat impus de diferite sporturi, fiecare astfel de unitate este necesar să deţină o soluţie de paviment sportiv adecvată.
Alegerea unei soluţii de paviment sportiv adecvată pentru spoturile recreative depinde, mai presus de orice, de scopul unităţii.

soluti de suprafete sportive pentru sporturi recreative 1    soluti de suprafete sportive pentru sporturi recreative 2

SOLUŢII DE PAVIMENTE SPORTIVE PENTRU SĂLI DE GIMNASTICĂ ŞI CENTRE DE FITNESS

Tarkett oferă soluţii de pavimente sportive specializate şi multi-scop, astfel încât să îmbunătăţească diferitele activităţi ale atleţilor recreativi şi realizările/rezultatele acestora şi să permită derularea activităţilor sportive în condiţii de siguranţă. Soluţiile de paviment sportiv pentru săli de gimnastică şi centre de fitness trebuie să deţină o suprafaţă maleabilă, prin care să garanteze utilizatorului un grad superior de confort şi siguranţă. În acest caz, cea mai bună soluţie este vinilul sportiv. Datorită materialului spumos special din care este fabricat vinilul sportiv, această soluţie de paviment sportiv asigură o excelentă reducere a zgomotului generat în timpul antrenamentului şi absoarbe şocurile create în sălile de gimnastică atunci când sunt scăpate greutăţi/haltere.
Această soluţie de paviment sportiv este disponibilă într-o gamă variată de culori şi forme/modele şi permite numeroase soluţii de proiectare. Vinilul sportiv reprezintă o soluţie economică, întrucât poate fi instalat/montat fără aplicare de adeziv pe suprafaţa de contact şi, astfel, se poate facil demonta, în cazul în care aveţi nevoie de o soluţie temporară. Întreţinerea vinilului sportiv este foarte facilă, iar protecţia specială a suprafeţei garantează că podeaua dumneavoastră va dura.
SOLUŢII DE PAVIMENT SPORTIV PENTRU UNITĂŢI SPORTIVE MULTI-SCOP

Dacă deţineţi o sală de sport pe care doriţi să o închiriaţi sau să o utilizaţi pentru sporturi multiple, precum volei, baschet, arte marţiale şi alte sporturi similare, soluţia ideală pentru dumneavoastră este parchetul sportiv sau soluţiile combinate de paviment sportiv.
Parchetul sportiv pentru unităţi sportive multi-scop

Parchetul sportiv reprezintă alegerea perfectă pentru sporturi practicate în săli interioare. Caracteristicile sale sunt un ricoşeu al mingii bun, un nivel superior de absorbţie a şocului, ceea ce protejează articulaţiile jucătorilor împotriva rănirilor/accidentărilor, iar suprafaţa previne alunecarea prematură şi incontrolabilă a jucătorilor pe suprafaţă, aceasta permiţând, totodată, driblajele prin alunecare controlată, la forţe extrem de ridicate, pe care jucătorii le execută în timpul jocului. În cazul în care decideţi să utilizaţi aceeaşi sală şi pentru concerte, puteţi utiliza pardoseală textilă sau de vinil pentru a vă proteja parchetul sportiv.
Soluţii combinate de pavimente sportive

Când aplicaţi un strat superior de vinil sau linoleum pe o suprafaţă lemnoasă, obţineţi soluţii combinate de pavimente sportive. Soluţiile combinate de pavimente sportive oferă cel mai bun parchet sportiv din lume, substrat care permite o excelentă absorbţie a şocului, ricoşeu al mingii şi un paviment confortabil de vinil sportiv sau de linoleum natural cu rezistenţă superioară. Soluţiile combinate de paviment sportiv sunt soluţii economice pentru persoanele care se află în căutarea unor soluţii de calitate de pavimente sportive pe care va fi jucat, recreativ, un număr mare de sporturi, precum baschet, volei, handbal, arte marţiale etc. 
Dacă doriţi să obţineţi informaţii suplimentare despre soluţiile de pavimente sportive pentru sporturi recreative, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de contact al companiei sau să citiţi pagina referitoare la vinilul Sportiv, parchetul sportiv şi soluţii combinate de paviment sportiv.