Imprimare

PARCHET SPORTIV

Renovaţi sau construiţi o sală de sport pentru baschet, handbal, volei, dansuri sau arte marţiale? Aveţi nevoie de o soluţie de calitate de paviment sportiv cu absorbţie ridicată a şocului, ricoşeu mare al mingii şi o suprafaţă nealunecoasă?

Soluţia corectă pentru dumneavoastră rezidă în parchetele sportive de calitate, care, datorită gradului superior al absorbţiei şocului, protejează articulaţiile atleţilor împotriva rănirii, asigură calitate superioară a jocului, datorită suprafeţei care previne alunecarea prematură şi incontrolabilă a jucătorilor pe pavimentul sportiv, însă, totodată, aceasta permiţând driblajele prin alunecare controlată, la forţe extrem de ridicate, pe care jucătorii le execută în timpul jocului.

Există câteva tipuri de parchete sportive, iar alegerea unui parchet sportiv depinde, mai mult decât orice, de scopul/destinaţia sălii dumneavoastră de sport. Este o sală de sport, în care numai un sport va fi practicat sau în care vor fi practicate multiple sporturi, precum baschet, volei, handbal sau altele? Este o sală sportivă care este renovată şi care are deja o anumită suprafaţă pe care se va plasa/monta parchetul sportiv sau este recent construită? Răspunsul la întrebarea ce parchet sportiv să alegem în astfel de situaţii poate fi găsit în textul care urmează.

parchet sportiv reflex 1  parchet sportiv proflex 2  parchet sportiv multiflex 3  parchet sportiv sportable 4

ARKETT PROFLEX M –PARCHET SPORTIV PENTRU BASCHET
Adevărata soluţie de paviment sportiv pentru baschet este parchetul sportiv Proflex M. Proflex M, datorită construcţiei sale speciale, evidenţiate în rândurile de mai jos, asigură un ricoşeu al mingii deosebit de ridicat şi o absorbţie a şocurilor similară generate în timpul jocului şi, în această manieră, protejează jucătorii împotriva rănirilor/accidentărilor. Tarkett Proflex M a fost certificat de numeroase organizaţii sportive internaţionale ca paviment sportiv de calitate superioară pentru baschet.

TARKETT MULTIFLEX M – PARCHET SPORTIV PENTRU SĂLI DE SPORT AFLATE ÎN PROCES DE RENOVARE
Dacă planificaţi/intenţionaţi să renovaţi sala sportivă utilizată pentru multiple sporturi, precum baschet, volei, handbal sau dansuri, soluţia ideală pentru dumneavoastră este parchetul sportiv Multiflex M. În plus faţă de un nivel superior de absorbţie a şocului, un bun ricoşeu al mingii, parchetul sportiv Multiflex M este, datorită grosimii sale reduse, adecvat aplicării pe pardoseala existentă din sălile de sport aflate în proces de renovare.

TARKETT REFLEX M – PARCHET SPORTIV PENTRU SPORTURI MULTIPLE
Sunteţi în căutare de parchet sportiv clasic pentru sporturi multiple? Un parchet sportiv economic, de înaltă calitate, cu un nivel superior de absorbţie a şocului, bun ricoşeu al mingii şi facil de montat? O alegere excellentă este parchetul sportiv Reflex M, care combină materiale de înaltă calitate cu o construcţie simplă şi reprezintă o soluţie economică, întrucât este caracterizat de absorbţie bună a şocului în timpul jocului şi de un ricoşeu ridicat al mingii.

TARKETT SPORTABLE – PARCHET SPORTIV PENTRU ACTIVITĂŢI SPORTIVE ŞI NESPORTIVE
Cererea pentru arene multifuncţionale tot mai mari şi stadioane nu se află în declin. Dacă este necesară organizarea evenimentelor sportive şi nesportive în cadrul aceleiaşi săli sportive, o simplă instalare şi dezasamblare a pavimentului sportiv asigură flexibilitate sporită. Parchetele sportive Sportable reprezintă o alegere deosebită. Pe lângă caracteristicile superioare ale acestora, precum un ricoşeu al mingii ridicat, absorbţie bună a şocului şi o suprafaţă nealuneacoasă, Sportable a fost fabricat într-un astfel de mod încât să poată fi facil dezasamblat pentru a pregăti o sală pentru concert. În numai două ore, poţi obţine, din nou, un paviment sportiv pentru volei, baschet sau dansuri.
Pentru informaţii suplimentare despre parchetul sportiv Tarkett, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de contact al companiei.