Imprimare

PAVIMENTE SPORTIVE

Vă întrebaţi ce sunt soluţiile combinate de pavimente sportive? Probabil că aţi avut ocazia de a vedea vinil sportiv pe terenul destinat tenisului de masă şi parchet sportiv pe terenurile de baschet. Când aceste două categorii de pavimente sunt combinate, prin acoperirea suprafeţei lemnoase cu un strat superior de vinil sau linoleum, se obţin soluţii combinate de pavimente sportive.

Care sunt avantajele soluţiilor combinate de pavimente sportive?

soluti combinate de pavimente sportive

Soluţiile Tarkett combinate de pavimente sportive oferă cel mai bun parchet sportiv din lume, pardoseală care permite o excelentă absorbţie/amortizare a şocului, ricoşeu al mingii şi o suprafaţă confortabilă din vinil sportiv sau o suprafaţă supra-/foarte rezistentă de linoleum natural. Soluţiile combinate de suprafeţe sportive reprezintă o soluţie economică pentru persoanele aflate în căutarea unei soluţii de pavimente sportive de calitate pe care un număr mare de sporturi, precum baschet, volei, handbal, arte marţiale etc. va fi jucat într-un mod recreativ/distractiv.

Soluţiile combinate de pavimente sportive pot fi clasificate în două grupe, soluţiile de pavimente sportive cu o suprafaţă de vinil şi cele cu una de linoleum. Puteţi afla mai multe detalii despre fiecare grupă de soluţii de pavimente sportive în textul care urmează:
Tarkett Lumaflex Omnisports – soluţie de paviment sportiv cu suprafaţă de vinil

Tarkett Lumaflex Omnisports , soluţia de paviment sportiv cu suprafaţă de vinil, contribuie la asigurarea unui confort deosebit al jucătorului în timpul activităţilor sportive şi reduce riscul accidentării datorită unei suprafeţe maleabile a soluţiei de paviment sportiv. În acelaşi timp, aceasta asigură o calitate superioară a jocului. Lumaflex Omnisports, soluţia combinată de paviment sportiv este uşor de întreţinut, datorită învelişului/stratului de suprafaţă de calitate superioară. Maleabilitatea sporită a suprafeţei de vinil o face ideală pentru copii şi adolescenţi, datorită confortului său şi a plusului de siguranţă. Mai mult, Lumaflex Omnisports, soluţia combinată de paviment sportiv este disponibilă într-o gamă largă de culori şi permite numeroase soluţii de proiectare, adaptate vârstei utilizatorilor.
Tarkett Lumaflex Linosport – soluţie combinată de paviment sportiv cu o suprafaţă de linoleum.

Tarkett Lumaflex Linosport reprezintă o soluţie combinată de paviment sportiv cu o suprafaţă de linoleum.
Linoleum-ul este o pardoseală elastică fabricată din materiale naturale, precum ulei de seminţe de in, plută, răşină şi iută. Un avantaj unic al linoleum-ului este faptul că unul dintre ingredientele sale de bază este uleiul de seminţe de in, care este extrem de benefic pentru persoanele care suferă de tulburări respiratorii şi pentru persoane predispuse la alergii.

Datorită unei finisaj special al pavimentului, utilizarea soluţiei combinate de paviment sportiv este posibilă pentru numeroase evenimente sportive şi nesportive, fără necesitatea utlizării unor produse de protecţie a pavimentului sportiv. Duritatea şi durabilitatea linoleumului face ca această soluţie de paviment sportiv să fie ideală pentru sălile de sport în care este practicat un număr mare de sporturi, precum baschet, volei, handbal, arte marţiale etc.

Dacă vă interesează soluţiile combinate de pavimente sportive, puteţi obţine informaţii suplimentare dacă ne contactaţi prin formularul de contact al companiei.