Imprimare

VINIL SPORTIV

Aveţi nevoie de o soluţie de paviment sportiv pentru sala de gimnastică a şcolii, o soluţie de paviment sportiv pentru masa de tenis sau pardoseală pentru sala de gimnastică? O soluţie de paviment sportiv care asigură utilizatorului confort şi siguranţă? Când se face referire la soluţiile de paviment sportiv, vă place să aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori şi forme/modele?

vinil  sportiv omnisports

Soluţia corectă/adecvată pentru dumneavoastră este vinilul sportiv Omnisports. Datorită materialului spumos din care vinilul sportiv este fabricat, această soluţie de paviment sportiv asigură reducerea excelentă a zgomotului generat în timpul jocului şi absoarbe şocurile create în sălile de gimnastică atunci când sunt scăpate greutăţile/halterele. În plus, vinilul sportiv are o suprafaţă maleabilă, prin care garantează confortul şi siguranţa sporită a utilizatorului.

Această soluţie de paviment sportiv este disponibilă într-o gamă largă de culori şi forme/modele şi permite numeroase soluţii de proiectare. Vinilul sportiv reprezintă o soluţie economică, întrucât poate fi instalat/montat fără aplicare prealabilă de adeziv pe suprafaţa existentă şi, în acest mod, este facil de îndepărtat, în caz de necesitatea unei soluţii temporare.

Întreţinerea vinilului sportiv este foarte facilă şi protecţia specială a pavimentului garantează că podeaua dumneavoastră va rezista. Vinilul sportiv Omnisports este disponibil în cinci categorii de grosimi diferite, de la 2 la 8 mm, pentru acomodarea la diferite grade de absorbţie a şocului şi de necesităţi ale utilizatorului în timpul numeroaselor activităţi sportive.

Dacă doriţi informaţii suplimentare despre vinilul sportiv, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de contact al companiei.