• Filtru
spray-mop-parchet
Producator: Bona

Bona Spray Mop va ajuta sa curatati si sa intretineti parchetul printr-o simpla si rapida miscare. Fiind ergonomic si usor in utilizare, Bona Spray Mop se asambleaza rapid iar cartusul pentru detergent se reumple usor. Uitati de galeti, apa si solutii concentrate - doar pulverizati iar apoi curatati!

lac-extra-mat-pentru-parchet-si-mobila
Categorie: Interior
Producator: Bona
Lacul Bona extra mat pentru parchet este un tratament unic nou pentru podea care protejează şi păstrează naturaleţea podelelor dvs. din lemn. Alte tratamente, indiferent cât de naturale, modifică în mod semnificativ textura şi înfăţişarea originale. Lacul Bona extra mat pentru parchet nu o face. Acesta păstrează pur şi simplu lemnul natural.
Lacul Bona extra mat pentru parchet are o formulă care asigură un grad mai înalt de rugozitate a suprafeţei, reducând riscul de accidente în urma alunecării şi făcându-l varianta ideală pentru scări, bucătării, camerele copiilor şi alte locuri unde este utilă rezistenţă mai ridicată la frecare. 
detergent-de-curatare-profunda
Categorie: Exterior
Producator: Bona

Bona Detergent de curatare profunda ajuta la curatarea murdariei persistente, a mucegaiului, ciupercilor si a algelor, precum si la revitalizarea culorii naturale a pardoselilor din lemn deck tratate cu ueli deck.

cartus-detergent-pentru-parchet
Producator: Bona

Bona Detergent pentru parchet ambalat in acest Cartus se utilizeaza impreuna cu Bona Spray Mop. Este un detergent creat special pentru curatarea eficienta a pardoselilor din lemn si parchet lacuit sau ceruit. Este o solutie comoda de curatat parchetul care se pulverizeaza peste suprafata ce trebuie curatata, are pH neutru si este adecvat pentru parchet lacuit, uleiat sau ceruit. 

lac-semi-mat-pentru-parchet-si-mobila
Categorie: Interior
Producator: Bona

Lacul Bona pentru parchet şi mobilă este special formulat pentru rezistenţă la uzură şi uşurinţă în aplicare, conferind un rezultat final excepţional şi profesionist. Acesta utilizează tehnologia de polimerizare încrucişată pentru a obţine o peliculă durabilă care va proteja şi va păstra frumuseţea podelii dumneavoastră mulţi ani de acum înainte. Conţinând uleiuri vegetale, care sunt o sursă regenerabilă, Lacul Bona pentru parchet şi mobilă reprezintă o alegere sustenabilă pentru viitor.

detergent-pentru-curatarea-mobilierului-de-gradina
Categorie: Exterior
Producator: Bona

Detergentul pentru curăţarea mobilierului de grădină Bona este o soluţie de curăţare sub formă de spray pentru curăţarea rapidă şi eficientă a setului dumneavoastră de mobilier de grădină. Doar pulverizaţi şi ştergeţi.

detergent-pentru-parchet
Producator: Bona

Bona Detergent pentru parchet este un detergent creat special pentru curatarea eficienta a pardoselilor din lemn si parchet lacuite sau ceruite. Este o solutie de curatat parchet comod de utilizat, gata preparata si cu pH neutru.

Formula sa speciala nu lasa urme reziduale pe suprafata curatata si indeparteaza si cele mai persistente urme de murdarie. Detergentul este compatibil cu Bona Tratament pentru pardoseli din lemn, Bona Polish dar si cu alte tipuri de produse de intretinere.

grund-pentru-parchet
Categorie: Interior
Producator: Bona

Grundul Bona pentru parchet este conceput special pentru pregătirea rapidă şi uşoară a suprafeţelor din lemn înainte de acoperirea cu Lacul Bona pentru parchet sau cu Vopseaua Bona pentru parchet. Având o aderenţă foarte bună la lemn, acesta îmbogăţeşte aspectul fibrei printr-o caldă colorare şi îmbunătăţeşte rezistenţa la uzură. Poate fi utilizat pe toate tipurile de lemn natural disponibile în mod obişnuit. Grundul Bona pentru parchet este un grund 100% poliuretanic.

ulei-pentru-deck-si-mobilier-de-gradina
Categorie: Exterior
Producator: Bona

Bona Ulei pentru deck si mobilier de gradina este un ulei cu corp solid ridicat care trateaza si intretine pardoselile exterioare din lemn, deck, terasa din lemn sau mobilier de gradina ce sunt supuse capriciilor vremii. Acest ulei pentru deck intensifica fibra lemnului si il protejeaza impotriva craprarii. Uleiul pentru deck se poate folosi la tratarea majoritatii speciilor de lemn, atat lemn masiv autohton cat si lemn exotic.

detergent-parche-4l-rezerva
Producator: Bona

Bona Detergent pentru Parchet este o solutie special creata pentru curatarea eficienta a parchetului lacuit sau uleiat cu hardwaxoil. Este gata preparat pentru utilizare si are pH neutru. Formula sa deosebita "fara urme" nu lasa urme reziduale si curata foarte eficient cele mai dificile urme de grasimi sau murdarie. Detergentul este compatibil cu Bona Tratament pentru parchet, polisurile Bona si cu multe alte tipuri de produse de intretinere.

 
 
 
vopsea-pentru-parchet
Categorie: Interior
Producator: Bona

Vopseaua Bona pentru parchet este o vopsea durabilă pe bază de poliuretan cu proprietăţi excelente de acoperire, concepută special pentru parchet. Vopseaua are o fluiditate excepţională, ceea ce oferă un rezultat final fin şi profesionist. Disponibilă în trei culori: alb, gri şi negru.  

spray-mop-laminat-si-ceramica
Producator: Bona

Bona Spray Mop Laminat si Ceramica va permite sa curatati si sa intretineti foarte usor pardoselile dumneavoastra. Ergonomic si usor de utilziat, Bona Spray Mop se asambleaza rapid si la fel de repede se poate reumple cartusul cu detergentul special Bona Detergent pentru Laminat si Ceramica. Nu mai trebuie sa umpleti galeti cu apa si sa adaugati detergenti concentrati, doar pulverizati iar apoi stergeti. Puteti folosi detergentul Laminat si Ceramica pe pardoseli laminate, ceramice, vinilice, linoleulm, granit si alte tipuri.

ulei-pentru-parchet
Categorie: Interior
Producator: Bona
Bona Ulei parchet este un ulei cu conţinut ridicat de corp solid destinat tratării suprafeţelor interioare din lemn. Acesta îmbunătăţeşte fibra lemnului natural, protejându-l împotriva murdăriei şi a umezelii şi poate fi utilizat pentru majoritatea tipurilor de lemn atât pe mobilă, cât şi pe podele.
AVERTISMENT: Uleiul Bona pentru parchet conţine uleiuri uscate. Risc de autoaprindere. Cârpele şi materialele fibroase similare utilizate trebuie puse în apă sau în recipiente metalice sigilate.
cartus-detergent-pentru-pardoseli-laminate-si-ceramice
Producator: Bona

Bona Cartus Detergent pentru pardoseli laminate si ceramice se foloseste impreuna cu Bona Spray mop, are o formula special creata pentru curatarea pardoselilor laminate, ceramice si vinilice. Este o solutie comoda de curatare, gata preparata si cu pH neutru, care se pulverizeaza pe suprafata ce trebuie curatata si indeparteaza eficient murdaria de pe pardoselile laminate, ceramice sau vinilice. Este compatibil cu Bona Polish pentru laminat si ceramica.

detergent-pentru-curatarea-pardoselilor-ceramice-si-laminate
Producator: Bona

Bona Detergent pentru curatarea pardoselilor ceramice si laminate este o solutie de curatare gata preparata, cu o formula deosebita, pentru curatarea parchetului laminat si a pardoselilor de ceramica si vinil linoleum.